Laméris

Over Laméris

Al ruim 115 jaar zetten wij ons in om medische specialisten te laten excelleren.
Met onze kennis, expertise en liefde voor het vak weten we precies wat er nodig is om jouw oogheelkundige- of KNO-praktijk te optimaliseren.
We bieden een totaalaanbod van hoogwaardige medische producten die geheel op jouw wensen en behoeften zijn afgestemd. Onze experts zijn dichtbij en werken altijd vanuit een persoonlijke en aandachtige benadering. Precies zoals je van ons verwacht.

Laméris, jouw partner in oogheelkunde en KNO

Wij gaan nét een stapje verder in ons advies en onze service. Als totaalaanbieder van oogheelkundige- en Keel-, Neus- en Oorheelkundige apparatuur, verbinden we medische professionals aan de beste producten en oplossingen die bij hen passen. We doen alles om jou optimaal te laten presteren.

Bij Laméris kun je terecht voor allerlei producten in jouw vakgebied. Bestellen bij één leverancier is niet alleen gemakkelijk, het voorkomt ook fouten en ruis in de onderlinge communicatie. Bovendien stemmen wij onze service geheel op jouw wensen af zodat je alleen dát aanschaft wat jij ook nodig hebt. Zo leveren wij vakmanschap.

Play Video

Mensenwerk

Aandacht voor de mens staat bij ons altijd voorop. Onze mensen werken nauw samen, komen met verrassende oplossingen en bieden excellente service en nazorg. Aan Laméris heb je een partner die op elk moment voor je klaarstaat. We willen het beste van het beste voor onze klanten. Alleen dán kan jij patiënten op de beste manier helpen. Zo laten wij medische specialisten excelleren.

Óók weet jij dat een polikliniek of operatiekamer veel meer is dan alleen een medisch ingerichte ruimte. Je wilt prettig en ergonomisch kunnen werken, een werkomgeving hebben die perfect in balans is qua prijs en kwaliteit én een ruimte bieden waar je patiënt zich comfortabel voeltWij delen deze visie en geloven in een werkplek die al deze facetten omvat. Daar zetten wij onze schouders onder. Als medisch specialist weet je precies welke instrumenten jij nodig hebt om alles uit je werk te kunnen halen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ons team

Onze mensen zijn gepassioneerde teamplayers. Wij denken mee en zijn gedreven om onze klanten te laten excelleren.
Wij onderscheiden ons door onze grondige service, excellente vakkennis en optimale nazorg.

Onze mensen zijn gepassioneerde teamplayers. Wij denken mee en zijn gedreven om onze klanten te laten excelleren.
Wij onderscheiden ons door onze grondige service, excellente vakkennis en optimale nazorg.

Wij zijn de exclusieve partner van gerenommeerde merken

Ontdek Laméris

Deel dit project:

Meer weten over Laméris? Neem contact op met Gerald.