Laméris

Keel,- Neus- en Oorheelkunde

Een optimale werkomgeving begint bij een doordacht ontwerp met invulling van de juiste instrumenten. Als totaalleverancier hebben we alles in huis om in jouw medische behoeften te voorzien. Ontdek onze uitgebreide selectie van kwalitatieve apparatuur. Onze adviseurs staan voor je klaar en denken met je mee om tot de beste maatwerkoplossingen te komen.

Clinic Complete Wheel

De eerste stap naar een totaaladvies op maat.

Als medisch specialist heb je behoefte aan maatwerk en persoonlijk advies. Jij excelleert in een werkomgeving die geheel op jouw wensen en behoeften is afgestemd.

Om jouw wensen voor het complete plaatje in beeld te brengen, hebben wij het Clinic Complete Wheel ontwikkeld.

Een handige tool om bewust afwegingen en keuzes te maken. Handig omdat bij het inrichten van een kliniek of operatiekamer veel komt kijken.

Op basis van jouw wensen en eisen denken we met je mee en ondersteunen je bij het inrichten van jouw oogheelkundige- of KNO-praktijk.

Excelleren vraagt om precisie tot in elk detail

Wij hebben vakmanschap en professionaliteit hoog in het vaandel staan. We hebben, net als jij, passie voor Keel- Neus- en Oorheelkunde. De liefde die wij voor ons vak hebben uit zich in de drive om tot het uiterste te gaan voor de beste resultaten. Met onze servicegerichte houding zorgen we ervoor dat jij als specialist wordt ontlast in complexe uitdagingen. Wij stellen jou in staat om te excelleren in jouw vak. Met oog voor elkaar én voor detail.

Hoogwaardige producten
voor medisch professionals

Als totaalleverancier verbinden we jou als medisch professional aan de beste producten en oplossingen op het gebied van oogheelkunde en Keel,- Neus- en Oorheelkunde. Benieuwd hoe we jouw werkomgeving kunnen optimaliseren? Bekijk ons uitgebreid assortiment voor chirurgie en diagnostiek.

Otopront Aspi-Jet

Otopront Multi-Sept

Otopront Care-wipes

Navulling Care-wipes

Deel dit project:

Advies nodig?
Neem contact op met Gertrud.