Laméris

Rayner lenzen,
de IOL oplossing voor jouw patiënten

Rayner loopt voorop op het gebied van oogheelkundige innovatie met IOL’s en oogheelkundige oplossingen die zijn ontworpen om chirurgen en patiënten de beste visuele resultaten te bieden.
In Nederland zijn Rayner IOL’s exclusief verkrijgbaar via Laméris.

Of patiënten nu een staaroperatie ondergaan of een bezoek brengen voor refractieve verbetering.
Rayner heeft een breed productportfolio ontwikkeld, waaronder monofocale en premium intraoculaire lenzen, een volledig assortiment Ophthalmic Viscosurgical Devices en RayPRO, het onlangs gelanceerde digitale resultaten platform.

Premium lens: RayOne EMV Nu ook beschikbaar als torische IOL

Met RayOne EMV Toric is het nu ook mogelijk om cilindrische afwijkingen te corrigeren, als opvolging van de RayOne EMV. Het is een verbeterde monofocale IOL die tot 1,5 D zicht van hoge kwaliteit levert.

De lens bestaat uit twee delen: ‘centre region’ en ‘blended edge region’.
De centre region is bedoeld voor geïnduceerde positieve sferische aberratie.

De blended edge region is ontworpen om de gezichtsscherpte en contrastgevoeligheid onder mesopische omstandigheden te behouden. Dankzij het uniek optische ontwerp van de RayOne EMV biedt deze lens ononderbroken zicht over het gehele brandpuntbereik.

Eenvoudig plaatsen Rayner IOL’s

Dankzij de gepatenteerde Lock & Roll technologie wordt de lens gerold in plaats van gevouwen. De lens glijdt hierdoor moeiteloos door de Ø1.65mm tip van de RayOne injector zodat je deze consistenter en soepeler in kunt brengen zonder veel kracht te gebruiken. 
Dankzij de volledig gesloten cartridge vermindert het risico op beschadiging van de lens. Bovendien wordt de kans op besmetting geminimaliseerd.

  • Alle lenzen zijn preloaded
  • Lock and Roll techniek
  • Kleinste injector ter wereldMinimale PCO door Square Edge
  • Zero glistenings
  • Hoge unfolding speed
  • Stabiele positionering door de C-loop haptics

Bestellen en retourneren
back-up lenzen

Bestel eenvoudig jouw Rayner IOL’s met Rayner’s Raytrace. Dit systeem biedt chirurgen een online IOL sterkte calculator die snel en eenvoudig te gebruiken is en duidelijke en accurate sterkte aanbevelingen geeft voor het complete Rayner’s assortiment premium lenzen. Bekijk via onderstaande link hoe je jouw lenzen eenvoudig kunt bestellen en hoe je back-up lenzen kunt retourneren.

Meer informatie over het proces vindt je hier.

Ontdek wat Laméris voor
jou kan betekenen

Deel dit project:

Advies nodig?
Neem contact op met ons