Laméris

Inrichting nieuwe oogkliniek Oogcentrum Noordholland

  • Gebruikersgemak
  • Efficiency in de zorg
  • Gastvrijheid voor de patiënt
  • Kwaliteit apparatuur
  • Duurzaamheid
Toen Oogcentrum Noordholland in 2017 aangaf een nieuwe kliniek te openen is Laméris vanaf het begin betrokken geweest bij de bouw en inrichting van dit ambitieuze project. Kwaliteit van zorg, gebruikersgemak, efficiency en gastvrijheid waren leading in de keuzes die gemaakt moesten worden.

Betrokken van het begin tot het eind

In dit project zijn we vanaf de bouwtekening en de eerste schetsen betrokken geweest. We hebben niet alleen geadviseerd over de inrichting, we hebben de kliniek ook voorzien van hoogwaardige medische apparatuur en efficiënte automatiseringssystemen. Het eindresultaat is een moderne kliniek die als doel heeft de kwaliteit van zorg en de toegankelijkheid van de oogheelkundige zorg in de regio Noord Holland te verbeteren.
Play Video

Kenmerken project

Kenmerken project

Binnen Oogcentrum Noordholland is gebruik gemaakt van elektromotorisch in hoogte vertelbare Haag-Streit DOMS refractieunits. De units zijn qua maatvoering aangepast aan de ruimtes en passen qua kleur- en materiaalkeuze naadloos bij de architectuur en interieur van dit bijzonder centrum. Door de slimme aansturing van de kamerfuncties, waaronder verlichting en verduistering, dragen de units bij aan de duurzame filosofie.

De units zijn voorzien van A-segment apparatuur, zoals Haag-Streit, Nidek en HEINE. Hierdoor worden de gebruikers in staat gesteld om de best mogelijke zorg te verlenen en ervaren patiënten maximaal comfort en gemak.

Impressie van het resultaat

Oogcentrum Noordholland staat voor kwaliteit van zorg en goede dienstverlening. Ze biedt vraaggestuurde zorg en daarmee maatwerk. Maatwerk richting de patiënt, en naar de maatschappij, door toegankelijke zorg te verlenen met een maximale wachttijd, doorlooptijd en transparantie gebaseerd op kwaliteitsindicatoren.

Deel dit project:

Advies nodig? Neem contact op met Winot.