Laméris

Certificering en bijscholing

Wij vinden het belangrijk dat oogheelkundige professionals zichzelf voortdurend kunnen blijven bijscholen en hun kennis en vaardigheden blijven verbeteren. Door up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in de oogheelkunde, kunnen ze de best mogelijke zorg bieden aan hun patiënten.

Wij hebben vele jaren ervaring met het opleiden en certificeren van teams.
Zo zorgen we ervoor dat medisch specialisten snel gewend zijn om te werken met innovatieve
apparatuur die wij leveren aan ziekenhuizen en privéklinieken.

Met onze ervaring en ons toegewijde team zorgen we ervoor dat medisch specialisten de kennis en vaardigheden verwerven die nodig zijn om te excelleren in hun vakgebied.

Revoir Academy

In samenwerking met Revoir werken we mee aan de Revoir Academy. Hierin worden ADAP geaccrediteerde masterclasses gegeven voor bij- en nascholing van optometristen en orthoptisten. Onderwerpen die aan bod komen hebben o.a. te maken met innovatie, nieuwe technieken, uitwisseling van kennis en optimaliseren van klant/patiënt gerichtheid.

VZI Training

Onze VZI trainingen zijn ontworpen om medische technici te voorzien van de essentiële kennis en vaardigheden die nodig zijn binnen de oogzorg.

Tijdens onze opleiding krijgen medische technici inzicht in de anatomie, fysiologie en pathologie van het oog. Ze leren welke soorten onderzoeken voorkomen, welke soorten apparaten daarbij gebruikt worden. Hoe deze apparaten heten en wat ze doen.

Oogheelkundige apparatuur welke we behandelen zijn bijvoorbeeld: anomaloscoop, endotheelcamera, fundus camera, keratometer, maddox kruis, OCT apparaat, ophtalmoscoop, pachymeter, perimeter, phoropter, pupillometrie apparaat, (auto-)refractometer, spleetlamp, synoptophore, tonometer, topsterktemeter, visusscherm en het vitrectomie apparaat.

Deelnemers waarderen de inhoudelijke kennis en passie van onze collega’s voor het oogheelkundig vak. Ze ervaren onze training als leerzaam en vakinhoudelijk erg goed.

Dit is waarom onze VZI training wordt aanbevolen:

Als je in één dag heel oogheelkunde wil zien, kom dan naar de VZI-training van Laméris.

Praktische instap training oogheelkunde.

Volle dag, veel geleerd, veel aspecten van oogheelkunde.

Een eye opener, een kijkje in de keuken van Laméris.

Goede en duidelijke training, erg leerzaam.

Benieuwd naar onze trainingen? Neem contact op met Ali.