Laméris

Installatie, service en onderhoud

Alles onder één dak

In samenwerking met onze partner Optronica zorgen we
voor het onderhoud en reparatie van medische apparatuur.

Preventief onderhoud

We leveren preventief onderhoud om slijtage van medische apparatuur op tijd te herkennen en om apparatuur af te stellen en te kalibreren zodat het gebruiksgemak aantoonbaar wordt verhoogt.

Correctief onderhoud

Bij onverwachte storingen of gebreken zijn wij 24/7 bereikbaar om defecten en storingen onmiddellijk te verhelpen. Zo proberen we te voorkomen dat spreekuren zo weinig mogelijk uitlopen of zelfs moeten worden afgezegd.

Bruikleen apparatuur

Als een defect bij diagnostische (meet)apparatuur, die van essentieel belang is voor de voortgang van spreekuren en behandelingen, niet herstelbaar is op korte termijn dan zorgen we voor vervanging door een bruikleenapparaat.

Installaties

Bij plaatsing van oogheelkundige units of stand-alone apparatuur, coördineren we in samenwerking met Optronica de installatie van begin tot eind. We zorgen ervoor dat de apparatuur op de juiste wijze wordt aangesloten en gebruiksklaar wordt gemaakt. Doordat we vroegtijdig betrokken zijn bij nieuwbouw of renovatieprojecten geven we passende adviezen zodat de installatie soepel en volgens plan verloopt. We houden o.a. rekening met;
  • maatvoering
  • verduistering en lichtval
  • elektrische aansluitingen
  • mechanische voorbereidingen
  • bekabeling netwerken en randapparatuur

Verhuizing

We begrijpen dat het verhuizen van oogheelkundige apparatuur een uitdagende klus is. Het vereist aandacht, zorg en een nauwkeurige aanpak. We helpen je bij het veilig en efficiënt verhuizen van medische apparatuur. Ons team neemt de volledige coördinatie op zich, van begin tot eind. Van demontage, transport, installatie en  controle op een juiste werking na de verhuizing. We zorgen ervoor dat de nieuwe locatie perfect aansluit op de inventaris.

Ontdek wat Laméris voor
jou kan betekenen

Advies nodig? Neem contact op met Paul.