Laméris ten voeten uit: 100% mensenwerk.

De zorg die u voor uw patiënten heeft, die hebben wij voor u. Simpeler kunnen we onze manier van werken niet duiden. Wij zorgen, zo goed mogelijk, voor u.

Wat u prettig vindt, dat telt.

We bieden u ruime keuze uit de beste apparatuur op het gebied van oogheelkunde. Wat het prettigst werkt verschilt van mens tot mens. Daarom werken onze specialisten nauw met u samen om te komen tot uw ideale instrumenten mix.
We verrassen u graag met onze oplossingen en zorgen voor excellente service en nazorg.

Verder kijken

Bij Laméris zijn we gewend verder te kijken dan het vinden van de juiste techniek. We zorgen ook voor een optimale routing, training van uw mensen en goed onderhoud.

 

Uw team opleiden en certificeren

Om ervoor te zorgen dat iedereen snel gewend is aan de nieuwe apparatuur kunnen we uw team opleiden en certificeren. We doen dit al jaren, in nauwe samenwerking met onze leveranciers. Op locatie, maar ook steeds meer online. Zo kunnen uw medewerkers er tijd voor maken op een moment dat hen uitkomt.

Ieder mens heeft recht op de beste zorg.

We stellen medisch specialisten in staat om te excelleren, omdat we vanuit onze kernwaarden vinden dat ieder mens recht heeft op de allerbeste zorg.

Ons team

Onze mensen zijn bescheiden luisteraars met passie voor hun vak en maar één doel: ervoor zorgen dat u beter dan ooit uw werk kunt doen.

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Stage: Supply chain onderzoek

Fulltime
32-40 uur

Stage: Imago onderzoek

Fulltime
32-40 uur

Wilt u advies over onze diensten?

U kunt ons bellen

+31 30 600 87 11 Iedere werkdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Of wij bellen u.

Laat uw telefoonnummer achter dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.

Blijf op de hoogte

Beschermd met reCAPTCHA, de Terms of Service zijn van toepassing.