Navilas Satellite Meeting – EURETINA 2019 in Parijs

OotechLeave a Comment

EURETINA 2019 staat alweer bijna voor de deur. In september vindt het congres plaats in Parijs. Graag nodigen wij u uit voor onze Satellite Meeting “Seeing the invisible – Transparent subthreshold treatment with navigated microsecond pulsing laser”: https://navilas-euretina2019.eventbrite.com/?aff=partner

Bevestig uw aanwezigheid via bovenstaande link en geniet van een Frans ontbijt tijdens zeer interessante lezingen van diverse experts in genavigeerde laserbehandelingen.

Dit event zal geleid worden door Professor G. Staurenghi, werkzaam voor de oogkliniek van het Luigi Sacco Ziekenhuis, onderdeel van de Universiteit van Milaan, Italië.

De Satellite Meeting is onderdeel van het officiële programma van het 2019 EURETINA en vindt plaats op vrijdag 6 september 2019 van 09:45 tot 10:45 (in de ochtend) in kamer 251 van het congresgebouw op de 2e verdieping.

Wij kijken uit naar uw komst en zien u graag in Parijs. Indien u vragen heeft, kunt u direct contact opnemen met ons via 030-6008711 of mailen naar ootech@ootech.nl. 

OD-OS_Navilas_577+ Brochure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *