Geert Ottens van Laméris Ootech fietst 1 juni 2017 mee in Alpe d’HuZes

Laméris Ootech

Goedendag,

mijn naam is Geert Ottens, business controller bij Laméris Ootech. Ik ga 6 beklimmingen doen voor het goede doel en natuurlijk voor degene die mij lief zijn en gestorven zijn aan deze afschuwelijke ziekte. Mijn vader is 2 jaar geleden gestorven aan darmkanker en mijn schoonmoeder 3 jaar geleden aan botkanker.

Veel onderzoek is nodig en daar willen wij graag een steentje aan bijdragen. Voor mij is opgeven geen optie!!

Ik rij samen met vrienden uit Duiven en allen wonend op de Woerd in Duiven dus vandaar onze teamnaam: Team De Woerd. Mijn schoonvader gaat ook mee en hij zal dit een prachtige ervaring vinden. Hij is nog nooit in Frankrijk geweest maar al wel heel veel van de rest van de wereld gezien!

Fietsen en MTB is mijn hobby en ook wel mijn passie. Als ik niet werk of aan het klussen ben thuis of met de kids/vrouw op stap ben dan zit ik waarschijnlijk altijd op de fiets. Buiten op de race of mountainbike en binnen op de spinningfiets!

De voorbereiding is in volle gang en ben al zeker een maand 1x buiten en 2x binnen aan het fietsen. Kilometers maken is het motto tot aan 1 juni 2017!

Ik heb een actie lopen dus als iemand een donatie doet van EUR 25,- dan kan hij of zij een leuk wielertenue winnen. Ik ben dus op zoek naar 100 personen of bedrijven! Een lager of een hoger bedrag is natuurlijk ook welkom.

Een link naar mijn profiel voor eventuele donaties of meer informatie: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/geertottens