Lameris Ootech start met de verkoop van Phortman medische gasafnamepunten.

Ootech

Phortman is specialist in medische productontwikkeling. Het bedrijf kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring in de medische sector. Phortman ontwerpt, vervaardigt en levert zijn producten in eigen beheer. Zo hebben zij de controle over het gehele proces, vanaf de tekentafel en het 3-D model tot aan de productie.

Zij concentreren zich in hoge mate op het innoveren van medische gasafnamepunten. Daar is nog een grote innovatieslag te maken. Met name als men kijkt naar het huidige aanbod op de markt. Phortman heeft het gasafnamepunt op een groot aantal punten verbeterd. Daarmee biedt dit product een grotere veiligheid voor de patiënt, meer onderhoudsgemak en bovenal minder onderhoudskosten. Deze innovatieve verbeteringen komen daarmee ten goede aan de zorg en aan de behandeling van de patiënt.

Laméris Ootech is een bekende naam op het gebied van inrichting en levering van medische apparatuur aan ziekenhuizen en heeft, net als Phortman Medical, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Laméris Ootech zal als verkooporganisatie garant staan voor de marktbewerking, verkoop, levering, en nazorg van de Phortman medische gasafname producten. Daarnaast zal Optronica Service, onderdeel van Laméris Ootech, de technische ondersteuning, nazorg en eventueel de installatie verzorgen. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de vraag naar aanverwante service en logistieke dienstverlening.

Phortman blijft zich richten op het ontwikkelen en produceren van de bekende medische gasafnamepunten en in de toekomst op nieuwe innovatieve medische producten.

Phortman Medical en Laméris Ootech hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden voor de verdere groei van de Phortman producten en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Uw contactpersoon bij Laméris Ootech is Cees van Kooij, bereikbaar op 06 – 538 27 027.

 

Bekijk hier de brochure